img
    Nga: Reporter.al datë: 2020/12/28

Prokurori i Tiranës, Adriano Dyrmishi kalon me sukses vetingun

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shpalli të hënën vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Adriano Dyrmishi. Trupa gjykuese gjykuese e KPK që kreu procesin e rivlerësimit për prokurorin Dyrmishi përbëhej nga Suela Zhegu në cilësinë e kryesueses, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Brunilda Bekteshin.
Adriano Dyrmishi e ka nisur karrierën në sistemin e drejtësisë si oficer i policisë gjyqësore, ndërsa në vitin 2010 është emëruar prokuror në Prokurorinë e Rrethit Tiranë ku e ushtron funksionin prej një dekade.

*Informacioni i mësipërm është marr nga këtu