Taulant Banushi

Emër Mbiemër
Taulant Banushi
Data e emërimit fillestar
2003-10-21
Pozicioni aktual data e marrjes së detyrës aktuale
Gjyqtar në Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë (I komanduar).
Përvoja profesionale pozicione të mëparshme
13.03.2023 - aktualisht (deri më 13.03.2024) - Gjyqtar në Gjykatën e Shkallës së Parë të Juridiksionit të Përgjithshëm Tiranë (I komanduar).
02.06.2010 - 23.07.2014 - Kryetar i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Fier.
16.09.2004 - 13.03.2003 - Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier.
21.10.2003 - 16.09.2004 - Stazh profesional/ Gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Arsimi dhe Doktoratura ose Master
2004 - Diplomuar në Shkollen e Magjistraturës.
15.07.2000 - Cikli 4 vjeçar, Universiteti i Tiranës.

Punime Shkencore
Kualifikime te veçanta
- Kualifikuar nga KPK , konfirmuar në detyrë pas procesit të Vetingut.
------------------------------------------------------------------------------
- Certifikata Trajnimi nga Shkolla e Magjistraturës.

Vendime të Institucioneve të kualifikimit
- Vendim i KPK-së nr. 520, datë 30.3.2022, për subjektin e rivlerësimit z. Taulant Banushi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Fier.
- Njoftim për mosankimin e vendimit nr. 520, datë 30.3.2022, të KPK-së, për subjektin e rivlerësimit z. Taulant Banushi.

Vlerësime të etikës dhe veprimtarisë profesionale
•2007 - 2009 - Vlerësuar "Shumë mirë"
•2005 - 2006 - Vlerësuar "Shumë mirë"

Masa disiplinore në fuqi vërejte
- Nuk ka masa disiplinore.
Deklarimi Pasuror
shiko deklarimin e plotë

Në këtë ndërfaqe janë të dhëna dhe dokumenta që lidhen për profilin dhe integritetin profesional të individëve Prokuror, Gjyqtar dhe Anëtar të Institucioneve të Drejtësisë. Qëllimi i ndërfaqes është të krijojë akses të lehtë tek kjo kategori informacioni. Po në këtë ndërfaqe janë të publikuara edhe dokumente të karakterit vetëdeklarim sipas kërkesave të Ligjit dhe publikime shkencore të këtyre individëve në shkenca juridike. Të dhënat dhe dokumentet janë të lejuara për akses të gjerë në informim.

*Informacioni i mësipërm është marr nga këtu,