Monitorim Reforma

Në këtë Rubrikë do të publikohen Raporte dhe Dokumente që bëjnë të njohura rezultate, konkluzione dhe rekomandime të organizmave dhe institucioneve jashtë sistemit. Këto raporte kanë në fokus procese që lidhen me Reformimin e Drejtësisë dhe kontrollin apo Promovimin e Individëve pjesë e Sistemit të Drejtësisë.

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

KPA SHTYN SËRISH SEANCËN E SUBJEKTIT ZNJ. ALMA BRATI, DALIN DENONCIME TË REJA!

Te premten, datë 12 prill u zhvillua në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit seanca gjyqësore e Znj. Alma Brati, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më shumë

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

KPK KONFIRMON NË DETYRË ZNJ ALBANA BOKSI, GJYQTARE NË GJYKATËN E APELIT PËR KRIMET E RËNDA

Aspak transparencë në relatimin e çështjes lidhur me denoncimet e publikut

Më shumë

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

KOLEGJI I POSAÇËM I APELIMIT VENDOSI SËRISH PËR SHTYRJEN E SEANCËS ME SUBJEKT TË RIVLERËSIMIT ZNJ. ALMA BRATI

Të hënën datë 25 Mars 2019, u zhvillua në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit seanca gjyqësore e Znj Alma Brati, Gjyqtare në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Tiranë.

Më shumë

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

ISH PROKURORJA ROVENA GASHI LARGOHET NGA SEANCA PUBLIKE BASHKË ME MOTRËN E SAJ KPA VIJOI GJYKIMIN NË MUNGESË TË SUBJEKTIT TE RIVLERËSIMIT

Komisioni i Posaçëm i Apelimit (KPA) zhvilloi sot më 6 maj, ora 10:00 seancën e radhës me Znj. Rovena Gashi, ish prokurore pranë Prokurorisë së Përgjithshme Tiranë.

Më shumë

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

ISH PROKURORJA ROVENA GASHI KËRKON DY JAVË KOHË PËR TË ZGJEDHUR NJË PËRFAQËSUES LIGJOR. KPA SHTYEN SËRISH SEANCËN

KPA zhvilloi sot më 23 prill, ora 10:00 seancën e radhës me Rovena GASHIN, ish prokurore pranë Prokurorisë së Përgjithshme Tiranë.

Më shumë

img

Nga: Komiteti Shqiptar i Helsinkit (KSHH), datë: Qershor 2019

KANDIDATI PËR “KUSHTETUESE” DREJT KONFIRMIMIT REXHEP BEKTESHI, GJYQTAR NË GJYKATËN E DURRËSIT, VLERËSIM POZITIV NË TË TREJA KRITERET

Rexhep Bekteshi, gjyqtar në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Durrës, me një karrierë 40-vjecare në sistemin e drejtësisë, është drejt konfirmimit në detyrë.

Më shumë